Areal Entreprenør ansatte
Aktuelt

Vil du bli en del av Areal?

Vi er stadig på jakt etter nye håndverkere, tømrere, prosjektledere og anleggsledere.

I en svært spesiell tid i 2020 og 2021, har byggebransjen hatt positiv trend og mange søker etter flere gode folk. Det er stor aktivitet innen bolig og fritidsmarkedet, men også næring. Både nybygg og rehabilitering er områder som det kreves entreprenørkompetanse på fremover.

Areal Entreprenør søker håndverkere som er litt «fremme i skotuppene», som tar utfordringer på strak arm, og som setter seg egne mål.

I  2020 har fokuset vært rehabilitering av næringslokaler, og det vil vi fortsette med. Samtidig ser vi et behov for våre tjenester også innen nybygg, påbygg og renovering av bolig og fritidsbolig. Hos oss vil det være varierte oppdrag, og en del prosjektarbeid i forbindelse med større renoveringer. Vi leter etter håndverkere med allsidig bakgrunn, gjerne innen tømrerfaget, men også håndverkere med kompetanse innen byggmontering, takhimling, maling og flisearbeid er interessant. Det kan være aktuelt med fast innleie, engasjement eller fast ansettelse.

Kvalifikasjoner:

  • Helst fagbrev eller relevant yrkeserfaring
  • Må beherske engelsk og norsk
  • Førerkort kl B, er en fordel med BE
  • Erfaring med koordinering av underentreprenører

Egenskaper:

Du er selvstendig, løsningsorientert, og har stor arbeidskapasitet og motivasjon for arbeidet ditt. Du er stolt av yrket ditt.

Ansatte_Areal_entreprenør

 

Hos Areal Entreprenør får du:

  • Varierte oppgaver i små og store prosjekt
  • Dyktige, hyggelige og løsningsorienterte kollegaer og samarbeidspartnere.
  • Både team og selvstendige oppgaver.
  • Konkurransedyktige betingelser.

 

Kjenner du deg igjen i beskrivelsen? Ta kontakt med daglig leder, Sten Krogh, på mobil: 90025599 eller e-post: sten@arealentreprenor.no

Flere nyheter
Rød hytte i norsk landskap med utsikt over skogen og sjøen i solnedgang
Fritid

Riv den gamle – bygg ny på samme tomt

Går du med planer om å pusse opp? Rive gulv, bytte vinduer, legge nytt tak, pusse opp bad utvide, eller rive og bygge nytt?