Utemiljø og solskjerming

Oppbygging av pergola med plassbygd kjøkken og sittegruppe.

Før og etter

Snart ferdigstiller vi uteplassen til en enebolig i Bærum. Underveis i byggeprosessen blir endringer og justeringer gjennomført i dialog med arkitekt og kunde. Det er viktig for oss å inkludere kunden mest mulig, spesielt når det kommer til plassbygde løsninger.

lameller over terrassedør

Plassbygd utekjøkken i mikrosement. Det er mange ulike måter å løse et utekjøkken på, og her har vi lagd et utrolig fint utekjøkken med en stilren utførelse i mikrosement.

«I august 2021 startet Areal Entreprenør å bygge en pergola med utekjøkken basert på tegninger laget av interiørarkitekt. Vi er veldig fornøyde med resultatet og fremdriften i arbeidet. Areal kom på befaring og kom med faglig innspill til valg av materialer og gjennomføring. De er pålitelige, og når prosjektet ble  igangsatt var det god fremdrift. Vi hadde veldig god dialog med prosjektleder og de var fleksible til å gjøre endringer underveis når det dukket opp andre behov og andre ønsker.  Vi kan anbefale Areal til å utføre slike prosjekter»

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle