Bad med store fliser

Renovering av bad/våtrom

Vi river ned det gamle badet, og bygger opp igjen i tråd med moderne byggeteknisk standard.

Før og etter

Badet er et av de viktigste rommene å angripe byggeteknisk riktig når man først skal renovere. Innemiljø og luftkvalitet har mye å si både til dem som skal bo i huset, og for holdbarheten på selve bygningsmassen og materialene. I tillegg skal selvsagt kundens personlige smak veie tungt inn i designprosessene. Et nyrenovert bad er jo ikke komplett før man har plass til det viktigste og helst litt til, og materialvalg, farger og uttrykk er i tråd med ens personlige preferanser.

Vi setter pris på å få hjelpe kunder med å bygge drømmebadet. Sammen med dem, lager vi et rom som er godt å være i – og som tåler å bli brukt i mange, mange år. Underveis i renovasjonsarbeidet ser det kanskje ikke ut som en drøm, men vi gleder oss til sluttresultatet og å kunne overlate et strøkent nytt bad til sine lykkelige eiere.

Bildegalleriet nedenfor viser til noen av våre tidligere og pågående prosjekter med bad og våtrom.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle