Bad med store fliser

Renovering av bad/våtrom

Vi river ned det gamle badet, og bygger opp igjen i tråd med moderne byggeteknisk standard.

Før og etter

Badet er et av de viktigste rommene å angripe byggeteknisk riktig når man først skal renovere. Innemiljø og luftkvalitet har mye å si både til dem som skal bo i huset, og for holdbarheten på selve bygningsmassen og materialene. I tillegg skal selvsagt kundens personlige smak veie tungt inn i designprosessene. Et nyrenovert bad er jo ikke komplett før man har plass til det viktigste og helst litt til, og materialvalg, farger og uttrykk er i tråd med ens personlige preferanser.

Vi setter pris på å få hjelpe kunder med å bygge drømmebadet. Sammen med dem, lager vi et rom som er godt å være i – og som tåler å bli brukt i mange, mange år. Underveis i renovasjonsarbeidet ser det kanskje ikke ut som en drøm, men vi gleder oss til sluttresultatet og å kunne overlate et strøkent nytt bad til sine lykkelige eiere.

Bildegalleriet nedenfor viser til noen av våre tidligere og pågående prosjekter med bad og våtrom.

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Les mer om personvern på vår personvernside. Les mer