Vaskerom

Rehabilitering av våtrom/vaskerom

Renovering av privat bad for kunde: Prosjektstyring, rehab og serviceavdeling.

Før og etter

Totalrehab av privat vaskerom

Areal Entreprenør har totalrenovert vaskerommet til fornøyd kunde i Drammen. Kunden ønsket å velge en trygg aktør som utførte oppgaven raskt og til avtalt pris, og som fulgte våtromsreglene for vaskerom og bad.

Gode og hyggelige håndverkere

Arbeidet ble først lagt ut på Mitt Anbud, hvor tre firmaer var på befaring i september 2020. Valget falt på Areal Entreprenør, og arbeidet startet allerede i januar 2021. I mellomtiden fikk kunden tid til å planlegge inventar ut fra katalog, før et detaljert og gjennomarbeidet pristilbud med tabell over planlagt tidsbruk ble sendt over. Daglig leder i Areal Entreprenør sørget for all prosjektledelse i forkant av prosjektoppstart og underveis i arbeidet.

– Alle håndverkere viste seg å være særdeles dyktige og raske, og dessuten veldig hyggelige. De møtte alltid til avtalt tid, og utførte arbeidet nøyaktig og pent og med godt humør. Vi synes dette var imponerende, i og med at det var mange involvert her.

Vaskerom førbilde
Førbilde av vaskeromgulv
Areal Entreprenør førbilde av vaskerom
Nyoppusset vaskerom med hvite flater og gul vegg

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle