Plattform

Hva er fordelene?

Samarbeidsplattform

AE plattformen med sine partnere innen produkter og utførende fag, hører gjerne fra deg om deres prosjekt, om det er privat, sameie, borettslag eller næring.
Noe av det som er standard i våre leveranser:

  • Fast kontaktperson, som er bindeledd mellom kunde, produkt og utførende leveranser.
  • HMS tiltak.
  • Fremdriftsplan med prosjektberegning, for å ivareta tidsbruk og eventuelle avvik og endringsmeldinger.
  •  Avtalte fakturarutiner iht levert materiell og utført arbeid.

I et marked med fokus på kostnader og effektivitet, ser vi gode synergimuligheter i en samarbeidsplattform.
For å få utnyttet dette maksimalt samlokaliserer med noen av selskapene, mens andre fortsetter i sine egne lokaler. I samarbeidsplattformen i dag er det rør, ventilasjon, elektro, betong, riv, sanering, og materialleverandører.

Første steg i våre rutiner, etter en henvendelse er et prosjektmøte, der vi gjennomgår kundens ønsker og behov. Dette tar vi på storskjerm og ser på fasader, planløsning og blant annet endringer av bærekonstruksjon. Avhengig av type prosjekt innkaller vi aktuelle produkt og utførende fag, som gir råd allerede fra første møte. Etter dette avtaler vi et tilbud med budsjettpris, som følges opp med tilbudsmøte, og presisering, justering og tilpasning til leveransen.

Ønsker du våre tjenester?

Kontakt oss

Vi er en entreprenør som tilbyr tjenester innen prosjektledelse, prosjektstyring, forprosjektering og totalentreprise. I tillegg tilbyr vi håndverkstjenester både til næringsbygg og private.

Ring oss

(+47) 95 33 55 99

E-post

post@arealentreprenor.no

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Les mer om personvern på vår personvernside. Les mer