Personvernerklæring

Denne personvernerklæringen gjelder for Areal Entreprenør sine nettsider.

Personvernerklæring og informasjonskapsler

Ditt personvern er viktig for Brække Eiendom, derfor skal all behandling av personopplysninger hos oss følge det til enhver gjeldende lover og regler knyttet til personvern – herunder personopplysningsloven og GDPR.

Denne personvernerklæringen gir informasjon om hvilke personopplysninger som samles inn via vår nettside, hvordan de samles inn og hvilke rettigheter du har dersom vi har opplysninger om deg registrert hos oss.

Hvem er vi?

Areal Entreprenør har følgende offisiell foretaksinformasjon i Brønnøysundregistrene:

Juridisk navn: Areal Entreprenør AS

Org nr: 922 592 136

Daglig leder: Sten Markussen Krogh

Tlf: 900 25 599

Epost: post@arealentreprenor.no

Kontaktperson/Daglig leder: Sten Markussen Krogh

Hvilke opplysninger samler vi inn?

Opplysninger vi samler inn er opplysninger du har gitt via korrespondanse med oss, via epost og/eller telefon. Vi har ingen skjema på nettsiden som samler inn opplysninger.

Dersom det ikke er grunnlag for et kundeforhold, vil vi slette personopplysninger i våre systemer (jfr. manglende behandlingsgrunnlag i GDPR). Se informasjon knyttet til «Dine rettigheter og samtykker» for ytterligere informasjon.

Vi benytter forøvrig informasjonskapsler for statistikkmåling på vår nettside

Informasjonskapsler (cookies)

Hva er informasjonskapsler?

Informasjonskapsler (cookies) er små tekstfiler som plasseres på din datamaskin når du besøker en nettside. Disse filene slettes automatisk etter en viss tidsperiode eller når nettsiden lukkes, eller at man selv administrerer dette.

Hva bruker vi informasjonskapsler til?

Vi bruker informasjonskapsler for intern statistikk, og til å forbedre vårt nettsted og din brukeropplevelse. Dette innebærer bl.a. informasjon om hvor mange som besøker ulike sider, hvor lenge besøket varer, hvilke nettsider besøkende kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes.

Informasjon vi samler inn via informasjonskapsler kan ikke identifisere deg som person. Alt er anonymt, og ingenting kan spore tilbake til den aktuelle bruker.

Hvilke informasjonskapsler finnes på vår nettside?

Vi benytter Google Analytics for å innhente statistikk, og de setter følgende cookies:

  • _ga_gat
  • _gid
  • 1P_JAR
  • APISID
  • DV
  • HSID
  • SSID
  • ANID
  • NID
  • SAPISID
  • APISID
  • SID
  • SIDCC
  • 3PSIDCC
  • UULE

Dine rettigheter og samtykker

Ved å besøke vår nettside samtykker du samtidig til at vi kan benytte informasjonskapsler. Dersom du ønsker å deaktivere bruk av informasjonskapslet kan du gjøre dette i innstillingene på din nettleser. Vi gjør oppmerksom på at deaktivering av informasjonskapsler kan medføre til noe dårligere brukeropplevelse.

Les mer om hvordan du administrerer informasjonskapsler på nettvett.no.

Spørsmål eller anmodninger om innsyn i opplysninger som er registrert om deg kan rettes til Areal Entreprenør ved å sende epost til post@arealentreprenor.no.

Du kan be om at vi sletter alle personopplysninger vi har om deg. Dette gjelder dersom vi ikke har et pågående kundeforhold og at vi ikke er pålagt å lagre slike opplysninger av administrative, regnskapsmessig, juridiske eller sikkerhetsmessige årsaker.