Om oss

Fagfolk

Våre entreprenører har solid kompetanse innen prosjektledelse og prosjekt styring.

Erfaring

Med over 20 års erfaring kan du stole på at jobben blir utført riktig og i høy kvalitet.

Service

Vi er brenner for gode kundeopplevelser og er med helt fra oppstart til overlevering.

Vi kan tilby blant annet

Areal Entreprenør As

Areal Entreprenør har gjennom årene, og tidligere erfaring, opparbeidet seg solid kompetanse innen prosjektledelse og prosjektstyring. I tillegg har faste underentreprenører opparbeidet seg god kundekrets, gode referanser, og fornøyde kunder. AE er aktive i ROT markedet, som er rehabilitering, ombygging og tilbygg av kontorbygg, sameier, borettslag, boliger og hytter.

Våre prosjektledere, BAS’ er og samarbeidspartnere innehar nødvendige sertifiseringer, godkjenninger og sertifikat. En samarbeidsplattform med alle utførende fag er på plass, og vi leverer hele prosessen fra A-Å, det gjelder tømrere, elektro, rør, flis, betong, riving, miljøsanering, maling og utstyrsleverandører.

I tillegg tilbyr vi tjenester innen ventilasjon, solceller, garasjer til hus/leiligheter og næringsbygg, gjennom samarbeidsplattformen. Vi jobber også innen ROT markedet (rehabilitering, ombygging og tilbygg).

Vi er brennende opptatt av gode kundeopplevelser. Derfor gjennomføres alle våre prosjekter av samme kontaktperson, fra oppstart til overlevering. På den måten sikrer vi en god informasjonsflyt under hele prosessen, og en tilstedeværelse som skaper trygghet for kunden.

Administrasjon

Sten Markussen Krogh
Daglig leder
Kyrre Medrud Andersen
Leder prosjekt næring og privat
Bjørn-Sivert Haldorhamn
Leder logistikk og kalkyle

Serviceavdeling

Patrick
Service tømrer/ formann

Noen av våre gode underleverandører

Ønsker du våre tjenester?

Kontakt oss

Vi er en entreprenør som tilbyr tjenester innen prosjektledelse, prosjektstyring, forprosjektering og totalentreprise. I tillegg tilbyr vi håndverkstjenester både til næringsbygg og private.

Ring oss

(+47) 95 33 55 99

E-post

post@arealentreprenor.no

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Les mer om personvern på vår personvernside. Les mer