Areal Entreprenør AS

Om oss

Vi er en gjeng dyktige entreprenører med solid kompetanse innen prosjektledelse og prosjektstyring.

Om Areal Entreprenør

Vi er en gjeng dyktige entreprenører med solid kompetanse innen prosjektledelse og prosjektstyring. Våre prosjektledere innehar Svennebrev, våtromssertifikater og 20 års erfaring fra byggebransjen.

Areal Entreprenør hjelper deg blant annet med nybygg, tilbygg og rehabilitering. I tillegg kan vi tilby våtrom av hus/leiligheter og næringsbygg. Vi benytter eksterne leverandører til å utføre prosjekter innen de fleste fag, og vi har faste samarbeidspartnere innen tømrer, elektro, rør, flis, betong, fasader, maling og utstyrsleverandører.

Vi tilbyr blant annet:

  • Kostnadsfri befaring, med uforpliktende tilbud
  • Tilbud med alle faggrupper
  • Fast prosjektleder under hele prosjektet
  • Håndverkere med alle nødvendige godkjenninger
  • Kontraktfestede avtaler
  • Bistand i søknadsprosesser

Vi er brennende opptatt av gode kundeopplevelser. Derfor gjennomføres alle våre prosjekter av samme kontaktperson, fra oppstart til overlevering. På den måten sikrer vi en god informasjonsflyt under hele prosessen, og en tilstedeværelse som skaper trygghet for kunden.

Kompetansen ligger i gjennomføringen.

Våre samarbeidspartnere

Areal Entreprenør er en del av et samarbeid som har kompetanse innen eiendomsforvaltning, arkitektur og interiørarkitekt. Vi er opptatt av synergieffekter på tvers av selskapene, og samarbeidet bidrar til en økonomisk fordel for våre kunder, en trygg fremdrift og en forenkling av byggeprosessene.

Selskapene i Brække Holding

Entreprenør

Areal Entreprenør AS

Areal er en entreprenør som tilbyr tjenester innen prosjektledelse, prosjektstyring, forprosjektering og totalentreprise. I tillegg tilbyr Areal tjenester innen håndverkstjenester både til næringsbygg og private.

Arkitektur

Frame Interiør og Arkitektur AS

Frame kan bistå med skisseprosjekt, mulighetsstudier, prosjekt-/funksjonsanalyse, byggesaker for nybygg, ombygging og rehabilitering. Frame har også erfaring med utarbeidelse av reguleringsplaner og områdeplaner.

Forvaltning

Brække Eiendom AS

Selskapet eier, gjennom hel- og deleide investeringsselskap, 180.000 kvadratmeter eiendom, med tillegg av 20.000 kvadratmeter som er under utvikling. Hovedaktiviteten ligger i forvaltnings- og utviklingsselskapet hvor det i dag er 13 ansatte.

Utvikling

Brække Utvikling AS

Brække Utvikling har ansvaret for nye prosjekter, transaksjoner og den generelle utviklingen av konsernet. Dette selskapet ledes av Kristoffer Brække.

Ansatte

Sten Markussen Krogh

Daglig leder
sten@arealentreprenor.no
900 25 599

Kyrre Medrud Andresen

Prosjektleder næring og bolig
kyrre@arealentreprenor.no
905 24 110

Martin Zainbekov

Prosjektleder rehabilitering
martin@arealentreprenor.no
465 69 321

Vadims Suba

Serviceavdeling
vadims@arealentreprenor.no
468 51 159

Våre gode underleverandører

Vingman-logo

Mimax logo

Midt-telemark Rør-logo