Aktuelt

Nye ansatte i Areal

Vi har ansatt to nye medarbeidere i Areal. En prosjektlederassistent og en fagarbeider. Dette vil styrke teamet vårt og gi kundene våre enda tettere oppfølging. Her kan du lese mer om de nyansatte.

Ny prosjektlederassistent

Bjørn-Sivert Haldorhamn

Vi har ansatt Bjørn-Sivert Haldorhamn som prosjektlederassistent i Areal Entreprenør. Dette skal gi økt kapasitet og en forenklet hverdag for kunder og samarbeidspartnere. Bjørn-Sivert er en 24 år gammel nyutdannet logistikkingeniør fra Drammen. Han har kunnskaper innen estimering, prognoser, beregning, tilbud og forespørsel, risikostyring, prosjektledelse og optimalisering av arbeidsprosesser. Vi ser frem til å være sterkere bemannet og ønsker ham velkommen til teamet.

Kontaktinfo til Bjørn-Sivert er tlf.  906 19 531 og epost: bs@arealentreprenor.no.

Ny betongfagarbeider og tømrer

Adrian

Vår nye fagarbeider heter Adrian Specjalski, og er 45 år. Adrian er en løsningsorientert person med fagbrev som betongfagarbeider og tømrer. Han har en rekke sertifiseringer og godkjenninger innenfor sitt fagområde som vil komme Areal og våre kunder til gode. Adrian er en håndverker med lang erfaring. Han har bodd i Norge de siste 15 årene og er en faglig ressurs som vi ser frem til å dra veksler på i prosjekter overfor både privatkunder og bedrifter.

 

Vil du også bli en del av Areal?

Vi er alltid interessert i å komme i kontakt med flinke fagarbeidere og prosjektledere. Les mer om jobbmuligheter i Areal her. 

Flere nyheter
Nye leietakere

En vegg er ikke en vegg – maling er ikke maling

Velger man feil maling, kan man risikere at treverket råtner på innsiden.