Næringsbygg rehabilitert

Vi fornyet en tradisjonell bygård for å møte dagens tekniske krav.

Før og etter

I første kvartal 2021 har vi gjennomført tre prosjekter tilknyttet rehabilitering av velbrukte næringslokaler i Drammen, i en bygård som fortjente en solid oppgradering. Fra start til slutt har en rekke fagdisipliner vært involvert for å gjøre lokalene sunne, trygge og behagelige å oppholde seg i. Blant annet har vi fått brukt vår kompetanse innen betongskjæring og etablering av en innvendig trapp. 

Når en tradisjonell bygård som denne skal moderniseres, er vi opptatt av å lytte til kundens behov, og samtidig ta ansvar for at alt som gjøres er i tråd med relevante forskrifter. Resultatet har blitt som forventet, og bygningen er både mer miljøvennlig, brukervennlig og klar for nye tiår med et høyt aktivitetsnivå. Nå har kunden flyttet inn og kontorene er tatt i bruk. Vi takker for oppdraget.

Før-bilde av lokaler
Før-bilde av lokaler
Før-bilde av lokaler
etter-bilder
etter-bilder
etter-bilder
etter-bilder

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle