Aktuelt

Hvordan jobber vi med prosjektledelse og styring?

Vi er en gjeng dyktige entreprenører med solid kompetanse innen prosjektledelse og prosjektstyring.

En stor del av vår hverdag er å hjelpe våre kunder med prosjektledelse og styring.

Prosjektledelse og styring styrer større prosjektoppdrag i samarbeid med prosjektgruppe. Prosjektlederen ser det store bildet, og fokuserer på motivasjon, god kommunikasjon og tilstedeværelse. Til tider er det svært hektisk, og da er struktur, og god oversikt vår suksessformel.

Vi er ansvarlig for koordinering av alle UE’r, sørger for at fremdriftsplanen følges og rapporterer eventuelle avvik fortløpende. Våre UE er våre viktigste samarbeidspartnere i gjennomføringen, og gjenspeiler resultat, også på korte tidsfrister.

Vi jobber også med innhenting av tilbud, befaring, oppstart og sørger for prosjektkontroll. I tillegg påtar vi oss en overordnet prosjektlederrolle for byggherre, der annen entreprenør er engasjert.

Alle egne prosjekter gjennomføres av samme prosjektleder fra oppstartsmøte til overlevering. Filosofien er tett dialog skaper fornøyde kunder. Vi er opptatt av gode relasjoner i den utførende fasen, og viktigheten av en god og sikker samhandling.

Kan vi bistå deg?

Ta kontakt med daglig leder, Sten, for en uforpliktende og hyggelig prat.

Telefon: 900 25 599

E-post: sten@arealentreprenor.no

 

Flere nyheter
Rød hytte i norsk landskap med utsikt over skogen og sjøen i solnedgang
Fritid

Riv den gamle – bygg ny på samme tomt

Går du med planer om å pusse opp? Rive gulv, bytte vinduer, legge nytt tak, pusse opp bad utvide, eller rive og bygge nytt?