Ledige Stillinger

Håndverker innen byggfornyelse – privatmarked

Er du tømrer med erfaring fra privat eller næring, og ønsker en fleksibel jobb med ansvar innenfor prosjektoppfølging, planlegging og gjennomføring? Ta kontakt med oss!

Areal Entreprenør AS (AE) ønsker å tilknytte seg en byggeleder/operativ ressurs til oppfølging av egne prosjekt. Vi har stor aktivitet, og rigger oss for 2022. Våre oppdrag er varierte innen byggfornyelse, påbygg og ombygging av næringsbygg og private boliger. Våre prosjekter strekker seg fra Sandefjord til Bærum, med hovedvekt i Drammensregionen. AE håndterer prosjekter fra A til Å, og legger fokus på prosjektstyring og byggeledelse sammen med faste samarbeidspartnere og underentreprenører. AE leverer tjenester innen tømrer, elektro, rør, ventilasjon, flis og mur. AE skal oppleves som tillitsskapende, løsningsorientert, og skape trygge og positive opplevelser.

Areal Entreprenør AS leter etter norsktalende operativ ressurs innen privatmarkedet. Har du tømrerbakgrunn, positiv innstilling, er løsningsorientert, fleksibel, og stolt av jobben din? Da er du den vi leter etter. Andre relevante byggetekniske erfaringer vil vurderes. Det er krav til gode kommunikasjonsevner både skriftlig og muntlig på norsk, og førerkort klasse B/BE.

Areal Entreprenør AS tilbyr ordnede forhold og hyggelige samarbeidspartnere.

 

Er du interessert, eller har spørsmål til stillingen?

Ta kontakt med daglig leder!

 

Sten Markussen Krogh

Daglig leder
sten@arealentreprenor.no
900 25 599

 

 

 

 

 

 

Flere nyheter
Nye leietakere

En vegg er ikke en vegg – maling er ikke maling

Velger man feil maling, kan man risikere at treverket råtner på innsiden.