Energirådgivning

Areal Entreprenør AS tilbyr nå energirådgivning iht ENOVA sine kriterier

Energirådgivning er en mulighet for boligeier å foreta kostnadseffektive tiltak for å redusere energikostnaden. Dette vil bedre inneklimaet, øke komforten, og redusere oppvarmingskostnaden. Slike tiltak kan være, å bytte vinduer, dører, etterisolere, balansert ventilasjon, vannbåren varme, solfangere, automatisk varmestyring og fornybar energikilde.

Hva som gjelder den enkelte bolig, avhenger av alder, geografi og nåværende standard.

Hvilken effekt man ønsker, diskuteres med oss som energirådgiver, og formålet er å gjøre energitiltak, innen krav, budsjett, og «driftskostnader».

Er du/dere nysgjerrig å vite hva som passer deres bolig?

Det kan være kostbare oppgraderinger som er nødvendig, men det kan vurderes mindre tiltak, som bidrar til raske resultat. Alle tiltak utløser ikke ENOVA støtte, og oppleves noen ganger som et lavt bidrag. I de fleste tiltak vil en raskt se resultatet på strømregningen, komforten, og «mulighet for grønn lånefinansiering».

Areal Entreprenør AS tilbyr energirådgivning, og karlegging i 2 faser:

  • Fase 1, er å foreta en energimerking av boligen, slik den fremstår i dag. Dette utføres etter en kartlegging av boligens standard, eksisterende tegninger, og kundens opplevelser. Her foretar vi en grundig samtale med boligeier.
  • Fase 2, er en handlingsplan med tiltak, som vil forbedre boligens energimerke, og anbefalinger på rekkefølgen – tiltak bør utføres.

Handlingsplanen tilbyr vi å kalkulere, og utarbeide et tilbud. Selve oppgraderingen tilbyr Areal Entreprenør AS å utføre, sammen med våre faste underleverandører, slik at dere som kunde, har oss som kontaktpunkt hele veien.

Priser

Areal Entreprenør AS tilbyr tjenesten til boligeiere for kr 15 000,- inkl mva.

Av dette beløpet kan dere som kunde søke å få innvilget inntil kr 5000,- fra ENOVA ved å vedlegge vår faktura.

Ta gjerne kontakt med oss på 95 33 55 99, eller oppdrag@arealentreprenor.no

Ønsker du våre tjenester?

Kontakt oss

Vi er en entreprenør som tilbyr tjenester innen prosjektledelse, prosjektstyring, forprosjektering og totalentreprise. I tillegg tilbyr vi håndverkstjenester både til næringsbygg og private.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle