Diplom for topprangering fra Kredittreform

Vi er stolte av å kunne meddele at vi har fått topprangering, og dermed diplom, fra Kredittreform for vår økonomi, firmastruktur og bransjesammenligning.

Selv om det står tildelt til daglig leder på diplomet er dette noe vi har fått til sammen som et team, og det er gøy å se at samarbeidet vårt innad fungerer godt.

På diplomet står det:
«Diplomet tildeles seriøse bedrifter som har innfridd minste 3 av de overnevnte kriterier (rangering fra A3 – A1 hvor A3 er høyeste rangering). Diplomet beviser bedriftens troverdighet og annerkjennelse på måten den har forvaltet verdiene i innværende år (offentlige tall, bedriftens historikk og bransjeomdømme).

Et kvalitetstegn
Når du bruker våre tjenester vet du dermed at, sammenlignet med andre i vår bransje, har vi en topprangering to år på rad.

Vi er så heldige å ha dyktige folk på laget som sørger for at strukturen opprettholdes på tross av en travel hverdag med mange spennende prosjekter.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle